promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: már a két séf sem bírta Handi arrogáns stílusát
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Handi ismét elővette a pökhendi arcát, amit Rácz Jenő, és Sárközi Ákos is jelzett neki.

Már az előző részben volt balhé, amikor Ádám Tamást és Handit hátráltatta egy halcserével. Utóbbi nagyon kiakadt ezért, és végig feszült volt, majd az alapanyag tisztítása közben még egy keményet oda is motyogott az orra alatt Ádámnak. Itt a legjobbat hozta ki magából a török származású lány, mivel elsőként mehetett fel a galériára.

Handiban benne maradt a versenyszellem, de érezhetően néha picit túltolta a dolgot. Rácz Jenő kemény feladatot hozott a bent maradt öt versenyzőnek, mivel az ő diktálása alapján kellett főzniük. A tempó gyors volt, és Handi igyekezett is helyet foglalni magának a hús vákuumozásánál. Ekkor Rácz Jenő már erélyesen rászólt, hogy nincsen stipi-stopi, az a következő, aki ott van, és ez nem a posta, hogy sorszámot húzunk. Handi utána a húst is elkeverte, és egy hatalmas nagy káoszban főzött végig.

„Amikor elkezdtél főzni, az nekem nem szimpatikus, őszinte leszek veled. Ahogy szoktál kommunikálni emberekkel az nagyon nem. De azt gondolom, ebben a feladatban kőkeményen kell tolni, és te kőkemény vagy. Szóval azt tanácsolom, hogy a keménység mellett maradjon meg a precíz pontos munka is, mert akkor van igazán értelme”

- fejtette ki a véleményét Sárközi Ákos Handinak.

Handi mellett Edit sem igazán volt a helyzet magaslatán, mivel egy túlzsúfolt tányérra rengeteg rossz elemet pakolt fel. Ez Rácz Jenőben elég borzalmas gyerekkori emlékeket hozott elő a kóstolásnál.

A kiesés szélére a két hölgy került, akik közül Editnek ért véget A Konyhafőnök, viszont az biztos, ha Handi nem kapja össze magát, akkor ő lehet a következő.

Innentől már csak négyen vannak versenyben az idei Konyhafőnök címért: Handi, Tamás, Ádám és Sárközi Ákos utolsó mentoráltja a kékeknél, Armando. Előfordulhat, hogy két piros versenyző feszül majd egymásnak a döntőben? Közeledik a döntő, és a legkisebb hibával is már ki lehet esni. Hamarosan kiderül!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás