promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatérnek A Konyhafőnök korábbi versenyzői
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közeledik A Konyhafőnök döntője, a csütörtöki napon pedig eldől, hogy kik néznek egymással farkasszemet.

Rácz Jenő anno diktálta a főzés lépéseit, most azonban nőtt a tét, és Sárközi Ákos állt be a pultba. A versenyzőknek az úgynevezett szimultán főzés feladattal kellett megbirkózniuk, amikor egyszerre kell elkészíteniük az ételt a Michelin-csillagos szakáccsal. Ez sosem egyszerű, mert Ákos nem vár senkire, és aki lemaradt, vagy elrontott valamit, annak piszok nehéz volt visszatornáznia magát.

Az első feladatban Ádám bizonyult a legjobbnak. Ugyebár a döntős héten előny már nincs, de hátráltatni lehetett valakit. Ádám ismét Tamást választotta, akinek egy szerencsekerék döntötte el, hogy mi lesz a hátráltatása. Akik izgulni szeretnének rajta, azoknak itt a videó.

Tomi nem mehetett le a piactérre, ami miatt egy picit ki is csúszott a kezéből az irányítás. Fördős Zé közben beállította Rácz Jenőt is főzni, és hát vele is pörgettek, aki megkapta a mínusz tíz perc hátráltatást, amit annyira szeretett volna.

 A legvégén volt kavarodás rendesen: Armando és Handi figyelhette a galériáról, ahogy Ádám és Tamás a kiesés szélén táncol, végül utóbbinak kellett elhagynia a versenyt.

Hárman maradtak, és érkezik Ádámhoz, Handihoz és Armandóhoz egy kis segítség, méghozzá azok, akik már kipottyantak ebből a szériából. Ez egy játékost jobban ki fog készíteni, mint kellene.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás