Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kelemen Anna szexi tánca még a holtakat is felébreszti – videó

Kelemen Anna szexi tánca még a holtakat is felébreszti – videó

Színes

Kelemen Anna szexi tánca még a holtakat is felébreszti – videó

Színes

Baranyecz János 04:40

Lady Gaga zenéje annyira megihlette Kelemen Annát, hogy nem bírta ki, és egy falatnyi fehérneműben táncikált rá – és természetesen elég pikáns lett a végeredmény.

Kimondottan érdekes személyiségnek számít Kelemen Anna, hiszen általában képes úgy megosztani velünk a fontos, mély eszmefuttatásait, hogy közben egy szinte meztelen képpel erősíti meg a véleményét. A rajongók persze nagyon örülnek ennek, de sajnos nem beszélgetni járnak Annácska insta-oldalára, hanem azért, hogy a lehető legkevesebb ruhában láthassák őt.

Szerencséjük van Kelemen Anna követőinek, ugyanis a gyönyörű híresség kirakott egy videót, amin Lady Gaga „Stupid Love” című dalára lejt meghökkentően csábító mozdulatokat, miközben csupán egy apró fehérnemű fedi testét.

A táncelőadás nem meglepő módon meghozta a hatását, hiszen rögtön megjelentek a kiéhezett kommentelők, hogy jelezzék a sztárnak, mennyire bejön nekik, és nyitottak lennének egy rövid, de annál tartalmasabb találkozóra – de persze csak azért, hogy jobban megismerkedjenek.

Szokás szerint akadtak olyanok is, akik vékony alakja miatt támadták Kelemen Annát, de jó eséllyel nem fogja magára venni a rosszindulatú beszólásokat, hiszen tisztán látni, hogy mennyire boldog a bőrében, és csöppet sem szégyelli a kinézetét.

Itt lehet megtekinteni Annácska dögös táncát, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Kelemen Anna / blikk.hu (Weber Zsolt)