promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shakira fenék villantása felrobbantotta a netet – válogatás
Borítókép:  LUIS ACOSTA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tápai Szabina bikiniben mutatta meg magát az Instagramon, míg Emma Roberts terhesen is szexi.

Félelmetes leírni, hogy Shakira bizony 43 éves. Hihetetlen mennyire bomba formában van ennyi idősen, két gyermek után. Néha valóban képtelenség elhinni, hogy tudna öregedni. Az énekesnő jelenleg egy luxusszállodában pihen a Maldív-szigeteken. A tengerparti szettjét bizony ő maga tervezte. Úgy véli, hogy minden nyáron készíttetnie kell saját magának egy bikinit.

Az EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó, Tápai Szabina mostanában a Love Bistro című műsor miatt került a középpontba. Körbe is néztünk hát az Instagram-oldalán, ahol találtunk is egy remek bikinis képet. A Fehérvár egykori játékosa egy nagyon dögös fehér szettben élvezi ki az utolsó meleg napokat.

Julia Roberts unokahúga, a szintén színésznő Emma Roberts első gyermekét várja Garrett Hedlunddal. Már azt is tudni lehet, hogy a gyermek kisfiú lesz. Anno Roberts posztolt is egy elég vicces bikinis képet, ahol sültcsirkét majszolgat napozás közben.

Azóta eltelt egy kis idő, és Emma pocakja egyre csak gömbölyödött. Az új feltöltött képen lehet is látni, hogy mennyire.

Aki nagyon nem bírja őrületes dekoltázs nélkül, annak extra tartalomként itt van egy friss fotó Jessica Weaverről. Gondolom nem kell ecsetelnünk, hogy a hölgynek miért van tíz millió követője.

[[kod5]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás