promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így köszöntötték fel Lengyel Tomit A mi kis falunk forgatásán – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lengyel Tamás 43 éves lett, akit a kollégái az RTL Klub sorozatának forgatásán leptek meg.

A színész talán egyik legismertebb karaktere Bodri György, azaz Gyuri A mi kis falunk nevezetű szériában, de hát Tamás már kezdetektől fogva a Comedy Central bebetonozott csatornahangja is. Nem is tudnánk már elképzelni nélküle egy Family Guy felvezetést. Áprilisban poénkodásként keresték is az új hangot, de hát mindenki kiesett, így maradt Tomi a nyeregben.

Lengyel Tamás mit sem sejtve készült egy jelenetre A mi kis falunk forgatásán, amikor a pincér egy tál étel helyett tortát hozott ki a sorozat Gyurijának, amit a stábtagok éneklése és tapsa kísért. Így lepték meg a színészt, aki szeptember 7-én lett 43 éves.

„Újra sikerült meglepnie a stábnak a forgatáson. Éppen egy éttermi jelentet vettünk, amikor a sorozat rendezője, Kapitány Iván azt mondta, hogy kellene még egy beállítás, hogy a néző láthassa amint a pincér behozza Gyurinak a kaját. A konyha ajtaja a hátam mögött volt, így nem láthattam, hogy a pincért játszó Lázár Balázs kezében nem a kellékétel, hanem egy torta volt. Mondjuk kicsit gyanús lett, hogy valami sistereg”

– mesélte a Fókusznak Tamás, aki ezután megkapta a születésnapi tortáját. A színészt sikerült ledöbbenteni, a lehető legpozitívabb értelemben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás