promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vicc: miénk lehet egy cukorkagyár, ha megtaláljuk az elrejtett aranybilétát
Borítókép:  Illusztráció / Photo by Patrick Fore on Unsplash
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megelevenedik a Charlie és a csokigyár története, hiszen a Jelly Belly alapítója annak adja a cukorkagyárát, aki szerencsésen megleli az egyik titkos aranybilétát.

Úgy látszik, hogy idén nem csupán a katasztrófafilmek elevenednek meg, hanem a Charlie és a csokigyár című szórakoztató családi alkotás is, hiszen David Klein, a Jelly Belly nevezetű cukorkamárka alapítója szinte pontosan ugyanazt tervelte ki a nyugdíjba vonulása előtt, mint amiről a 2005-ös Johnny Depp-film is szól – ez pedig hatalmas izgalmakat hozott ki az emberekből.

A férfi bejelentette, hogy azé lesz a Candyman Kitchen Floridában található cukorkaüzeme, aki megtalálja a termékekbe rejtett aranybiléták egyikét, majd részt vesz a több államon átívelő nyereményjátékban.

A 24 cikke alapján elvileg az Egyesült Államok minden szegletébe jut egy az aranyszínű dögcédulákból, amiknek darabja 5000 dollárt ér, és David Klein csak később árulja el, hogy mi lesz a következő lépés, ami végül ahhoz vezet, hogy valaki gyártulajdonossá válik – és ez meglepő módon tényleg nem csupán egy rossz tréfa.

A játék mondjuk nem ingyenes, ugyanis körülbelül 50 dollár a nevezési díj, ráadásul államonként maximum ezer résztvevő lehet, így tényleg nagyon szerencsésnek kell lenni. Viszont, ha valakinek összejön, akkor máris nagy erővel vághat bele a cukorkagyártásba, mivel valószínűleg minden adott lesz hozzá, szóval megéri.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás