Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Laci reagált a vádakra, hogy ő igazából nem is koronavírusos – videó

Gáspár Laci reagált a vádakra, hogy ő igazából nem is koronavírusos – videó

Színes

Gáspár Laci reagált a vádakra, hogy ő igazából nem is koronavírusos – videó

Színes

Baranyecz János 10:10

Véget ért Gáspár Laci karanténja, miután ő is elkapta a hírhedt koronavírust – viszont vannak olyanok, aki szerint hazudott a megbetegedéséről, és ezt az énekes természetesen nem hagyta szó nélkül.

Szinte sokkolta a közönséget, mikor kiderült, hogy többek között Dwayne Johnson és Robert Pattinson után az Álarcos énekes egyik legszórakoztatóbb Nyomozója, Gáspár Laci is koronavírusos lett. A sztár szerencsére nem produkált komolyabb tüneteket, és jól van, ráadásul a házi karantén is lejárt, így végre visszakaphatja az életét, és hamarosan újra láthatjuk őt.

Meglepő módon akadtak olyan emberek, akik szerint Gáspár Laci valójában nem is kapta el a koronavírust, hanem felsőbb utasításra mondta ezt, és ő is egy globális összeesküvés része, ami próbálja elhitetni, hogy a járvány létezik, pedig igazából nem is így van.

Elég furcsa gondolatok ezek, de azért mégis kaptunk rá egy reakciót Gáspár Lacitól az RTL Klubon futó Fókusz riportjának köszönhetően:

„Sosem vállalnék be olyat, hogy azt mondjam magamról, hogy beteg vagyok. Ezt én szeretném cáfolni, és kikérem magamnak. Nem is értem, hogy ki talált ilyet ki, vagy hogy lehet ilyenre gondolni”

– mondta a videóban a híresség.

Verebély Marcell, az Álarcos énekes kreatív producere elárulta, hogy már nagyon várják Gáspár Laci visszatérését, így jó eséllyel már nem kell sokáig várnunk arra, hogy ismét láthassuk őt – de addig is remek Vendégnyomozók fogják helyettesíteni a műsorban.

Itt lehet megtekinteni a teljes anyagot:

Borítókép: Gáspár Laci / via szeretlekmagyarorszag.hu