Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dwayne Johnson is elkapta a koronavírust – videó

Dwayne Johnson is elkapta a koronavírust – videó

Élet

Dwayne Johnson is elkapta a koronavírust – videó

Élet

Baranyecz János 11:38

Szörnyű hírt közölt a rajongóival Dwayne Johnson, ugyanis kiderült, hogy nem csupán ő, de az egész családja is koronavírusos lett.

Sokak kedvenc színésze lett az elmúlt években a Jumanji - Vár a dzsungel izmos sztárja, Dwayne Johnson, hiszen a filmjei általában látványosak és remekül szórakoztatják a közönséget. Aki követi őt Instagramon, az tudja, hogy mindenki számára fontos dolgok is foglalkoztatják őt, és mindig a szerettei, illetve a rajongói vannak előtérben számára, még a mostani nehéz időszakban is – a legújabb videójában pedig elég szomorú bejelentést tett.

Dwayne Johnson elárulta, hogy ő, felesége, és két kislánya is elkapták sajnos a koronavírust.

Hiába tartottak be minden szabályt, és ügyeltek az egészségükre, végül olyan emberek fertőzték meg őket véletlenül, akikben bíztak, és nagyon közel álltak a családhoz. Szerencsére már mindannyian jobban vannak, a gyerekeknek csak a torkuk fájt, de a sztár és a szerelme eléggé kidőlt egy időre.

Éppen ezért gondolta úgy a híresség, hogy a saját példájából okulva most emlékezteti az embereket arra, hogy sosem lehetünk elég óvatosak.

Dwayne Johnson szerint, ha bárkit áthívunk magunkhoz, az előtte csináltasson koronavírus-tesztet, illetve továbbra is hordjuk a maszkot, erősítsük az immunrendszerünket, legyünk szigorúak és elővigyázatosak, hogy minél hamarabb véget érjen ez a szörnyű helyzet, mert nem mindenki jön ki olyan jól a betegségből, mint ő és a családja.

Itt lehet megtekinteni a bejelentését:

Borítókép: Dwayne Johnson / Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP