promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson is elkapta a koronavírust – videó
Borítókép:  Dwayne Johnson / Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szörnyű hírt közölt a rajongóival Dwayne Johnson, ugyanis kiderült, hogy nem csupán ő, de az egész családja is koronavírusos lett.

Sokak kedvenc színésze lett az elmúlt években a Jumanji - Vár a dzsungel izmos sztárja, Dwayne Johnson, hiszen a filmjei általában látványosak és remekül szórakoztatják a közönséget. Aki követi őt Instagramon, az tudja, hogy mindenki számára fontos dolgok is foglalkoztatják őt, és mindig a szerettei, illetve a rajongói vannak előtérben számára, még a mostani nehéz időszakban is – a legújabb videójában pedig elég szomorú bejelentést tett.

Dwayne Johnson elárulta, hogy ő, felesége, és két kislánya is elkapták sajnos a koronavírust.

Hiába tartottak be minden szabályt, és ügyeltek az egészségükre, végül olyan emberek fertőzték meg őket véletlenül, akikben bíztak, és nagyon közel álltak a családhoz. Szerencsére már mindannyian jobban vannak, a gyerekeknek csak a torkuk fájt, de a sztár és a szerelme eléggé kidőlt egy időre.

Éppen ezért gondolta úgy a híresség, hogy a saját példájából okulva most emlékezteti az embereket arra, hogy sosem lehetünk elég óvatosak.

Dwayne Johnson szerint, ha bárkit áthívunk magunkhoz, az előtte csináltasson koronavírus-tesztet, illetve továbbra is hordjuk a maszkot, erősítsük az immunrendszerünket, legyünk szigorúak és elővigyázatosak, hogy minél hamarabb véget érjen ez a szörnyű helyzet, mert nem mindenki jön ki olyan jól a betegségből, mint ő és a családja.

Itt lehet megtekinteni a bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás