Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Robert Pattinson koronavírusos lett, le is állt a The Batman forgatása

Robert Pattinson koronavírusos lett, le is állt a The Batman forgatása

Zene, Film & Kultúra

Robert Pattinson koronavírusos lett, le is állt a The Batman forgatása

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:41

Sajnos megint akadályba ütközött a sokak által várt The Batman, ugyanis kiderült, hogy a főszereplő, Robert Pattinson is elkapta a hírhedt koronavírust.

Miután Ben Affleck felakasztotta a denevérruhát, a DC és a Warner Bros. egy új, sokkal fiatalabb Batmant keresett, hogy Matt Reeves (A majmok bolygója: Háború) filmjében úgy láthassuk az ikonikus karaktert, ahogy eddig még soha. Meg is találták maguknak az Alkonyat-széria szépfiúját, Robert Pattinsont, akit először ugyan furcsán fogadott a közönség, de az első előzetes után mindenki láthatta, hogy jó lesz a szerepben.

A világjárvány miatt csupán a munkálatok negyedéig jutottak el a kényszerszünet előtt, de a héten végre folytatódhatott a forgatás az Egyesült Királyságban, persze a szigorú előírások betartásával. A SlashFilm viszont most arról ír, hogy máris leálltak, ugyanis kiderült, hogy az egyik stábtag még így is elkapta a rettegett betegséget, majd nem sokkal később az is kiszivárgott, hogy pontosan kiről van szó.

Robert Pattinson, vagyis maga Batman lett koronavírusos, így ideiglenesen megint fel kellett függeszteniük a produkciót.

Azt még nem tudni, hogy meddig áll fenn ez a szerencsétlen állapot – ami valószínűleg erős hajhullást okoz a producereknek –, de jó eséllyel csupán pár hétről van szó, így reménykedhetünk abban, hogy maradnak a tervnél, és továbbra is 2021. október 1-től láthatjuk a Robert Pattinson, Colin Farrell, Zoë Kravitz, Paul Dano és többek között Andy Serkis szereplésével érkező The Batmant.

Borítókép: Robert Pattinson a The Batman című filmben / via ew.com