promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Iszonyúan fájt mindenem" – Vajna Timi koronavírusos
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Timi egy külföldi partin kapta el a koronavírust. Ugyan már jobban van, de olyan gyenge, hogy bármit csinál, tíz perc után le kell ülnie, mert nem kap levegőt.

Vajna Tímea koronavírusos – derítette ki a hírt a Bors.

A bulvárlap Andy Vajna özvegyét annak budai otthonában látogatotta meg. A kaputelefonon keresztül zajlott beszélgetésen Vajna Timi elárulta, egy augusztus eleji, külföldi születésnapi partin kapta el a betegséget. Arról is beszélt, hogy pár hete annyira rosszul lett, hogy úgy érezte, rohammentőt kell hívnia.

„Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fáj mindenem. A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el. Most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt" – mondta a celeb.

Vajna Timi ugyan már kimehetne az utcára, de egyelőre vár a teszt eredményére, ugyanis mint mondta, csak negatív tetszttel a zsebében lehet biztos abban, hogy nem adja át senkinek a vírust. Az özvegy egyúttal egy jó tanácsot is adott:

„Őszintén, tiszta szívből, a saját bőrömön megtapasztalva ezt a betegséget az javaslom, hogy senki ne menjen külföldre. Minden ismerősöm, aki elkapta, külföldön volt, legfőképp Horvátországban, Spanyolországban vagy Olaszországban jártak."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás