promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy Chadwick Boseman miért tartotta titokban a betegségét
Borítókép:  Chadwick Boseman, mint a Fekete Párduc / Marvel Studios / Walt Disney Pic / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még mindig nehezen tudjuk feldolgozni a Fekete Párducból ismert Chadwick Boseman halálát, de az ügynöke most elárulta, hogy mi késztette a sztárt arra, hogy elrejtse a világ elől a vastagbélrák elleni küzdelmét.

Egyenesen sokkolta az embereket, mikor augusztus 29-én kiderült, hogy a tehetséges Chadwick Boseman négy év szenvedés után sajnos elhunyt a vastagbélrák következtében. A Fekete Párduc népszerű színésze 2016 óta titkolta a szörnyű betegséget, és most a MovieWeb arról ír, hogy az ügynöke, Michael Greene szerint jó oka volt erre, amit valószínűleg sokan meg fogunk érteni.

„Az édesanyja azt tanította neki, hogy ne engedje, hogy az emberek vele foglalkozzanak. [...] Azt is érezte, hogy ebben az iparban mindent felkapnak az emberek, ő pedig egy nagyon-nagyon privát ember volt”

– mesélte az elhunyt színész barátja és ügynöke.

Ezek alapján tényleg csak azok tudtak erről, akik igazán közel álltak hozzá, és a híresség nem akarta, hogy téma legyen a megpróbáltatása. Még a végén elvette volna a figyelmet a művészetéről, hiszen Chadwick Boseman a legtöbbször olyan projekteket választott, amik inspirálják az embereket, hogy mindenki jobb döntéseket hozzon az életben – nem véletlenül gyászolja őt szinte az egész világ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás