Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kaia Gerber meztelenül ünnepelte a 19. születésnapját – fotó

Kaia Gerber meztelenül ünnepelte a 19. születésnapját – fotó

Színes

Kaia Gerber meztelenül ünnepelte a 19. születésnapját – fotó

Színes

Baranyecz János 19:52

Cindy Crawford szintén modell lánya, Kaia Gerber egy meglepően pikáns, bevállalós képpel tudatta a világgal, hogy egy évvel idősebb lett.

Vannak olyan sztárcsemeték, akik direkt el akarnak térni a szüleik karrierjétől, hogy bizonyítsanak. Úgy néz ki, hogy Cindy Crawfordéknál nem ez a helyzet, ugyanis lánya, Kaia Gerber követte őt a modellpályán, ráadásul annyira hasonlít gyönyörű édesanyjára, hogy egyből meg is nyíltak előtte a kapuk, így már közel 6 millió követő várja, hogy éppen milyen szexi képpel fog meglepni minket a fiatal manöken.

Kaia Gerber most lett 19 éves, és úgy gondolta, hogy szinte anyaszült meztelenül kell megünnepelnie ezt a jeles eseményt, így kirakott magáról egy hihetetlenül csábító képet, amin csupán egy pici csillaggal cenzúrázta ki a mellbimbóját, nehogy véletlenül komolyabb baja legyen az Instagramnak ezzel a poszttal – ami persze egyből feltüzelte a rajongókat.

Igazából észre sem vesszük, hogy amúgy van rajta egy dögös csizma is – és semmi több –, szóval technikailag nem pucér, de azért valljuk be, ezt most elnézhetjük, hiszen a végeredményt látva nem nagyon kell megmozgatnunk a fantáziánkat. Kaia Gerber tovább bizonyítja, hogy ez a szakma igazán illik hozzá, a közönség pedig örülhet, hogy néha ehhez hasonló fotókkal is megajándékoz minket:

Borítókép: Kaia Gerber / ANGELA WEISS / AFP