promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford megható sorokkal búcsúzott Chadwick Bosemantől
Borítókép:  Chadwick Boseman és Harrison Ford / JOE KLAMAR / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyenesen megrázta a világot a Fekete Párducból ismert Chadwick Boseman halála, és maga Harrison Ford sem hagyta szó nélkül a szomorú eseményt.

Titokban négy évig harcolt a vastagbélrákkal, de végül szombaton bejelentették, hogy mindössze 43 évesen elhunyt a Marvel-filmek Fekete Párducaként ismert Chadwick Boseman. Szinte sokkolta az embereket a hír, és színésztársai, illetve rajongói is nehezen tudják feldolgozni a dolgot. A 42-es című, Jackie Robinsonról szóló filmben dolgozott együtt Harrison Forddal, aki a MovieWeb cikke alapján elég szívszorító sorokkal köszönt el tőle.

„Chadwick Boseman olyan lenyűgöző, erős és őszinte volt, mint a karakterek, akiket eljátszott. Az intelligenciája, személyes méltósága és mély elkötelezettsége inspirálta a kollégáit, és felemelte a történeteket, amiket elmesélt. Ő pont akkora hős, mint bármelyik, akit eljátszott. Szeretjük őt és nagyon hiányzik”

– búcsúzott egykori kollégájától a legendás Harrison Ford.

Nagyon sajnálatos, mikor egy világsztár a pályafutása csúcsán, jóval idő előtt hal meg. A közönség ráadásul egy erős szuperhősként szerette meg őt igazán, és végül kiderült, hogy az életben is az volt, hiszen a betegsége ellenére folyamatosan dolgozott, és a legtöbbször olyan létező alakokat testesített meg, akik nagy hatással voltak az emberekre. Kár, hogy már nem láthatjuk, mit tartogatott még számunkra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás