promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor csúnyán beszólt a női műsorvezetőknek
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bochkor Gábor szerint nincs olyan női műsorvezető az országban, aki megközelítené a férfiak szintjét. Jakupcsek Gabriella és Vágó Piros reagáltak az elhangzottakra.

Augusztus 31-én, hétfőn újra mikrofon elé ül Bochkor Gábor, akit a Retro Rádión hallhatnak majd a hallgatók. A műsorvezető nemrég Abaházi Csaba vendége volt az Abaházi Presszó című műsorban, amiben arról beszélt, hogy szerinte nincs olyan nő a tévés-, illetve a rádiós szakmában, aki egyenrangú partner lehetne.

Bochkor mindössze két hölgy nevét említette meg, akiről azt tudja mondani, hogy átütő személyiség, és szeretik az emberek, de volt párját, Várkonyi Andreát nem sorolta ide.

„Egyébként Magyarországon nincs is nagyon – ha most tévét veszel alapul – olyan női műsorvezető, aki személyiségként átütő és szereti is a közönség. Én mondjuk Claudiát tudom mondani, meg mondjuk Ábel Anitát. Szóval nehéz olyan nőt találni, aki szerethető is, és valamilyen szinten vicces is, van véleménye és kiáll a férfiakkal szemben. Általában a nőket arra használják, hogy csinibaba vagy szexi lady legyen. Én örülnék, ha lenne ilyen”

Bochkor Gábor kijelentéseire nem sokkal később a korábban a Danubius Rádiónál, a Sláger FM-nél, majd a Class FM-nél dolgozó Vágó Piros is reagált, aki 2000-ben és 2001-ben is az év legnépszerűbb női rádiós műsorvezetője lett.

„Orcátlan, meglepő és furcsa ez a lesajnáló kijelentés. Például az ismertségi és kedveltségi adatok szerint nőként én ott voltam a legjobb háromban Sebestyén Balázs és Abaházi Csaba mellett. (...) Abból a szempontból igazat kell adjak, hogy mi nők nehezebb pályán futunk. Kisebb a mozgásterünk, velünk nem olyan elnézőek a hallgatók. Ha egy pukizós viccet ejtenénk el, felvonnák a szemöldöküket, de ha egy férfi szájából hangzik el, csapkodják a térdüket a nevetéstől”

- fogalmazott a Blikknek Vágó Piros.

Bochkor szavai Jakupcsek Gabriellához is elértek, de ő szűkszavúbban reagált a dologra.

„Fel sem veszem, amit Gábor mond. Szerintem csak rossz napja volt, azt üzenem, aludja ki magát alaposan!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás