promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Boros Lajos újra csatlakozna Bochkor Gáborhoz?
Borítókép:  Bochkor Gábor és Boros Lajos a TV2 Mokka című reggeli műsorában. Forrás: tv2.hu.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az már egy ideje biztos, hogy Bochkor Gábor visszatér a rádiózáshoz, mégpedig a Retro Rádió reggeli műsorának vezetőjeként.

Az már tudvalevő, hogy Bochkor Gábor nagyon határozott elképzelésekkel érkezett a Retro Rádió vezetőivel való megbeszélésre, ennek ellenére gyorsan megegyeztek a felek. Ennek ellenére, már most nagyon sok hallgató jelezte, hogy nem érdekli a Bochkor Gábor fémjelezte reggeli műsor, ezért el fogja hagyni a csatornát.

Az évek során elvállaszthatatlan párost alkotott az éterben Boros Lajos és Bochkor Gábor. Azonban a rádióműsor megszűnése után kiderült pár sérelem, köztük az is, hogy Boros nem dolgozna többet Bochkorral.

A Retro Rádió új reggeli műsora kapcsán a Blikk felkereste Boros Lajost, aki a következőket mondta:

„Sokan kérdezik, hogy Voga János és én is visszatérünk-e az éterbe vele.Hat év „éppen hogy élés” kompromisszumképesebbé teszi az embert, és képes akkor is elfogadni a zsíros kenyeret, ha a zsír nem olyan jó már. A legjobbakat kívánom neki, drukkolok, hogy jól sikerüljön, hiszen az élete csúcsán van, élvezze ki!”

Az egykori műsorvezető egyébként visszatérne régi szerelméhez, a stand upos gyökerekhez:

„Olyan lesz ez nekem, mint egy pszichiátriai kezelés, mintha én feküdnék az ágyon és a videón becsatlakozott közönség kezelne, ők ugyanis hozzászólhatnak az egészhez. A feleségem a legnagyobb kritikusom, ha ő nevet majd, akkor minden oké lesz, akkor biztos jó vagyok”.

Boros Lajos azt is elárulta a lapnak, hogy ki, illetve mi a legnagyobb ellensége:

„Pénteken voltam az utolsó nagy vizsgálaton, és a doktornő azt mondta, hiába keresett bennem több hibát, nem talált. Így most tényleg csak az öregedés a legfőbb ellenségem”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás