promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor újra rádiózni fog
Borítókép:  24.hu/Berecz Valter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Retro Rádió reggeli adásában lehet majd hallani a kultikus műsorvezetőt.

Bár Sebestyén Balázsék Morning Show-ja még mindig uralja az étert, van hely egy régi motoros számára, főleg, ha az a régi motoros Bochkor Gábor, akinek a hangjára anno tényleg egész Magyarország éledezett.

Gábort anno a Music FM-en lehetett hallani, ami megszűnt, mivel a Médiatanács nem hosszabbította meg a rádió hét éves médiaszolgáltatási jogosultságát az FM 89,5 MHz-es frekvenciára. Ezzel a műsorvezető is eltűnt egy kisebb időre, de újra hallhatjuk majd a Retro Rádióban, ahol szokás szerint a reggeli ébredőket fogja várni Lovász László társaságában.

„Jó ideig ment a tárgyalás, hiszen Bocsi nagyon határozott elképzelésekkel érkezett, de végül sikerült megállapodni és megtalálni azt az embert is mellé, akivel jól tudnak együtt működni. Nagyon lelkesen készülnek már arra, hogy újra rádiózzanak, hiszen mindkettejük életében fontos műfaj a reggeli show”

– mondta a Blikk egyik informátora.

Ha van két ember, aki imád egymásnak odamondogatni, akkor az Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor. Most újra mindketten a ringben lesznek, és harcolhatnak a hallgatókért.

Akármennyire is imádják Balázsékat az emberek, azt nem lehet vitatni, hogy a Bumerángból rengeteget merített a Morning Show, amit azonban modernizálni is kellett, hogy működjön. Most újra lehet dönteni, hogy melyik rádióst hallgatják szívesebben az emberek.

Gáborék műsora pár hét múlva indul újra. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás