Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök: kóstolás nélkül repült az étel a kukába

A Konyhafőnök: kóstolás nélkül repült az étel a kukába

Színes

A Konyhafőnök: kóstolás nélkül repült az étel a kukába

Színes

Toronicza Péter 10:42

Rácz Jenő nem finomkodott, és kóstolás nélkül vágta ki a kukába Sárközi Ákos egyik versenyzőjének ételét.

Rácz Jenőnél már eldőlt, hogy ki az a hat versenyező, aki menetelhet vele tovább a középdöntőbe, azonban Sárközi Ákos kiválasztottjainak még ezen a héten kell bizonyítaniuk. Ismét jött a mélyvíz, mert a csapat egyik felének Ákos séf ételét kellett precízen lemásolniuk, míg a másiknak egy hatalmas barrakuda hallal kellett megküzdeniük. Itt egy kifejlett példány akár 25 kilogrammos is lehet, szóval volt alapanyag bőven.

Nehezítésként a zsűri bevetette, hogy két ember egyetlen hallal dolgozhatott. Aki a rövidebb tésztaszálat húzta ki Zétől, az kezdhette meg később a hal feldolgozását. Orsi első volt, de látszott rajta, hogy nem tud mit kezdeni a hatalmas állattal. Már a filézésnél bepánikolt, így teljesen elrontotta az ételét.

Sárközi Ákos mentette a menthetőt az elején, de el kellett mondania a kritikáját, hogy a tálalás szép, viszont a felszolgált mű bizony ízre és állagra is ritka pocsék lett. Rácz Jenő azonban nem finomkodott, és megmutatta mennyit is ér Orsi étele: egy az egyben beleseperte a kukába az egészet.

„Nagyon kemény leszek… Szerintem te az én csapatomban egy percet nem bírnál ki. Lényegében mindent elszúrtál, de legalább az ízek lennének rendbe. Ezért most olyan dolgot teszek, amit még soha egy versenyzővel nem tettem”

- mondta a Michelin-csillagos szakács, aztán megetette a kukát a pocsék fogással.

Orsi a kiesés szélére került, de végül megúszta a golyót. Hogy a következő nap miképp tud majd teljesíteni, az majd kiderül.

Borítókép: zoltansarosi.com/RTL Klub