promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forró képet tett ki Vajna Timi, Dua Lipa fekete bőrruhában szexizik
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha vasárnap, akkor heti összefoglaló: mutatjuk, hogy közös bikinis képet rakott ki Kiszel Tünde és Donatella, ahogy azt is, milyen Zimány Linda milyen fürdőruhában ment a Balatonra.

Ha vasárnap, akkor szokás szerint jöjjön a heti hírösszefoglaló. Mivel itt a nyár, több celeb is ledobta ruháját és lenge szettben mutogattta bájait a nagyérdeműnek. Rögtön elsőként jöjjön az Olaszországban nyaraól Kiszel Tünde és Hunyadi Donatella. Anya és lánya egy szexi fürdőruhás fotót tettek fel az Instgramra.

Vajna Timi sem hagyta cserben követőit. Roppant művészi fotó érkezett tőle Ibizáról, ahogy egy kis oldalmellet és feneket villant a medencéből kiszállva. Ha valami, hát ez biztosan versenyben van a hét legszexibb fotója versenyen.

A jóból Zimány Linda sem maradt ki. A népszerű és keresett modellünk megmutatta, hogy milyen fantasztikus bikinit fog viselni a Balatonnál – ugyanis ott tölti a hosszú hétvégét.

A héten Dua Lipa is jelentkezett. Az énekesnő Jimmy Kimmel műsorában járt, ahol egy nagyon szexi fekete bőrruhát vett fel.

A végére más téma: egyre nagyobb a parkolási káosz Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltja körül. Pokollá teszi ugyanis a balatonakarattyaiak mindennapjait az a bolt, amit nyár eleje óta üzemeltet a településen Ördög Nóra és férje, Nánási Pál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás