Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ismerd meg közelebbről Ben Affleck szexi barátnőjét – válogatás

Ismerd meg közelebbről Ben Affleck szexi barátnőjét – válogatás

Színes

Ismerd meg közelebbről Ben Affleck szexi barátnőjét – válogatás

Színes

BTP 08:08

Ana de Armas mindig szexi, de visszafogott képeket tesz ki magáról az Instagramra. A mai válogatásunk körülötte fog forogni.

Ana de Armas kubai származású színésznő nagyjából öt hónapja jött össze Ben Affleckkel. Jó ideje nyitva áll előtte Hollywood, mivel szerepelt a Szárnyas fejvadász 2049-ben, a Tőrbe ejtvében, és hamarosan láthatjuk a 25-ik James Bond alkotásban, a Nincs idő meghalniban is. Váltsatok, több képet láthattok róla Bond-lányként.

Ana de Armashoz elég fura kéréssel fordultak a Nincs idő meghalni producerei, mivel azt mondták neki, hogy Ben Afflecket hagyja otthon, és ne hozza a premierre. A stúdió úgy gondolja, hogy a szerelmesek elhomályosítanák az eseményt, és mindenki velük foglalkozna. Legyen itt egy közös kép róluk, biztos ami biztos.

Ha már válogatás, akkor kizárt, hogy ne tegyünk bele pár nagyon forró képet. Ana de Amrasról is csinálnak ilyeneket, de azért visszafogottan. A színésznő a spanyol Vouge magazinban egy olyan ruhát vett fel, ahol aztán tényleg előtérben szerepel a dekoltázs.

Az sem újdonság, amikor Ana nagyon fura, ám szexi pózokba vágja magát. Nem 3D-s, vagyis forgatható a fotó, oda nem szabad benézni.

Végül jöjjön egy fehér ruha, ami valóban úgy áll a színésznőn, mintha egy angyal várna minket az ágyán.

Borítókép: VALERIE MACON / AFP