Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Halle Berry szexi videója még a világsztárokat is ledöbbentette

Halle Berry szexi videója még a világsztárokat is ledöbbentette

Színes

Halle Berry szexi videója még a világsztárokat is ledöbbentette

Színes

Baranyecz János 04:40

A napokban lett 54 éves Halle Berry, ennek örömére egy falatnyi bikiniben mutatta meg a testét, és többek között Reese Witherspoon, Lenny Kravitz és Natalie Portman sem tudták ezt szó nélkül hagyni.

Sokan gondolják úgy, hogy az Oscar-díjas Halle Berry az egyik leggyönyörűbb hollywoodi színésznő, hiszen szépsége az évtizedek alatt sem kopott meg, sőt. Ötvenen túl is folyamatosan olyan csábító dolgokat posztol, hogy szinte mindenki megvadul tőle, ráadásul most sikerült összehoznia egy olyan videót, ami nem csupán a kiéhezett rajongókat, de a többi hírességet is meglepte.

Halle Berry a szülinapi hétvégéjén lement egy kicsit lazítani a tengerpartra, és egy sejtelmes napszemüvegen kívül csak egy aprócska, fekete fürdőruha volt rajta, ami nem sokat hagyott a fantáziára – ráadásul egy lassított videóval mutatta meg ilyen módon a tökéletes alakját, szóval az egész olyan volt, mint egy megvalósult álom.

Az alkotás láttán a legendás rocksztár, Lenny Kravitz; a Nagyfiúk komikusa, Chris Rock; a Fekete hattyú színésznője, Natalie Portman; a híres DJ, D-Nice; a Destiny's Child egykori tagja, Michelle Williams; a szexi Playboy-modell, Kendra Wilkinson; a John Wick 3 harcművésze, Mark Dacascos és a Kill Bill szereplője, Vivica A. Fox is kinyilvánították csodálatukat.

Reese Witherspoon pedig arról számolt be, hogy egyenesen elájult az alkotás láttán, szóval tényleg elég ütősre sikerült Halle Berry dögös videója, amit itt lehet megtekinteni:

Borítókép: Halle Berry / GEOFF ROBINS / AFP