promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus egy hírességgel vesztette el a szüzességét
Borítókép:  Miley Cyrus / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég intim interjút adott most Miley Cyrus, amiből meglepő módon kiderült, hogy hány évesen, illetve kivel feküdt le először – ráadásul elég ismert arcról van szó.

Egy időben Miley Cyrus számított az egyik legmenőbb énekesnőnek, hiszen a Hannah Montana sikere után szinte övé volt a világ, és mindenkit elkápráztatott a tehetségével. Majd jött egy problémásabb időszak, mikor elég gátlástalan dolgokat csinált, és folyamatosan botrányokba keveredett, de azóta szerencsére lenyugodott, és érettebb lett.

Most a 24 vette észre, hogy egy podcast-interjú alatt a híresség kendőzetlen őszinteséggel beszélt magáról és a szexuális életéről, így többek között azt is elárulta, hogy életében először lányokkal kavart, és idáig összesen háromszor volt szerelmes.

Miley Cyrus megosztotta az emberekkel, hogy 16 évesen vesztette el a szüzességét, ráadásul később hozzáment az illetőhöz – ezek alapján pedig a Thort alakító Chris Hemsworth öccséről, Liam Hemsworth-ről van szó, hiszen vele házasodott össze még 2018-ban.

Az éhezők viadala-szériából ismert jóképű színész kevesebb, mint egy év után jelentette be, hogy el akar válni a gyönyörű sztártól, majd kicsit később hivatalossá is vált a dolog. Még 2010 környékén ismerkedtek meg Az utolsó dal című film forgatásán, onnantól kezdve hullámzó volt a kapcsolatuk, a hozzájuk közelállók pedig tudták, hogy nem fog sokáig tartani a házasságuk, hiszen Miley Cyrus akkor még jóval vadabb volt, és állítólag egyáltalán nem illettek egymáshoz.


Kép: Miley Cyrus és Liam Hemsworth / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Itt lehet megtekinteni egy kis részletet az interjúból, amiből rengeteg dolog kiderül Miley szexualitásával kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás