promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus Beatles dalt énekelt egy üres stadionban
Borítókép:  Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miley Cyrus így mondott köszönetet az egészségügyi dolgozóknak.

A múltkor meglepő dolgot jelentett be Miley Cyrus, aki úgy döntött, hogy tiszta szeretne maradni az egészsége, a karrierje, és a szülei miatt is. Eddig még tartja magát, és több, mint fél éve se drogot, se alkoholt nem fogyasztott.

Anno a marihuánát sem volt képes letenni, és sokszor ébredt másnaposan, de most igazán tetszik neki, hogy száz százalékos állapotban van. Ahogy látni fogjuk, most már van ideje arra is, hogy remek kezdeményezésekhez csatlakozzon.

Cyrus a kaliforniai Rose Bowl amerikaifutball-stadionban állt színpadra, hogy előadhassa a „Help” című Beatles szerzeményt. A dalt azoknak az egészségügyi dolgozóknak ajánlotta, akik a koronavírus-járvány idején is helyt állnak.

Igen, ezen a terén nálunk itthon már teljesen jó a helyzet, de Amerikában még mindig tombol a kór.

A baltimore-i Johns Hopkins egyetem és kórház vasárnapi adatai szerint az Egyesült Államokban jelenleg több mint két és félmillió a diagnosztizált fertőzöttek száma és a 125 ezret is meghaladta a vírus okozta Covid-19 betegségben, vagy annak szövődményeiben elhunytak száma. A járvány mintegy 12 tagállamban – elsősorban a nyugati parti vagy a déli államokban – lángolt fel. Floridában és Texasban ismét szigorításokat vezettek be, és átmeneti időre felfüggesztették a gazdasági nyitást.

Szóval Amerikának még küzdenie kell nagyon is, Miley Cyrus pedig ezért állt színpadra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás