promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Se drog, se alkohol: fél éve tiszta Miley Cyrus
Borítókép:  Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy popsztár életében általában jelen vannak a tudatmódosítók, de Miley Cyrus már teljesen tiszta.

Az amerikai énekes, színész és dalszerző anno a Disney csatorna Hannah Montana című sorozatával lett ismert. Azóta eltelt jó néhány év, és hát futószalagon jöttek a felnőtté válás problémái. Mileynak először ott lett elege, hogy még mindig kislánynak nézik, és jöttek a merészebbnél merészebb klipek, hogy megmutassa, ez nincsen így.

Persze nem maradhattak el a botrányok sem, anno például Miley mellbimbót villantott. Hogy valóban véletlenül, vagy direkt, azt mindenki döntse el saját maga.

Az énekesnővel most a Variety interjúzott, aki őszintén meg tudott nyílni néhány dologban. Azt tudtuk, hogy vannak alkohol és drog problémái, a marihuánát sem volt képes letenni, és sokszor ébredt másnaposan, de most igazán tetszik neki, hogy száz százalékos állapotban van.

Bár tegyük hozzá, hogy első sorban a hangszál műtétje miatt dobta félre ezeket, de aztán elkezdett a szüleire is gondolni.

„Már fél éve teljesen józan életet élek. Persze a műtét miatt hagytam el mindent, de ez csak az elején volt így, mert utána eszembe jutott édesanyám. Örökbe fogadták, és sok mindent átvettem tőle, például hogy elhagyatottnak érzi magát. Bizonyítani szeretném, hogy én is értékes vagyok”

– mondta Miley, aki hozzátette, sok családi sztorija van, amiben előjönnek ezek a megpróbáltatások és a függőség. Megemlítette az édesapját is, aki gyakorlatilag önmagát nevelte fel anno, mert a szülei szétmentek.

„A múlthoz a jelent is meg kell értened, és később a jövőd is teljesen kitisztul”

– jegyezte meg filozofikusan az énekesnő, akinek meglátjuk meddig tart a tiszta életmódja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás