Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

David Becham fia bikiniben mutogatja a párját – válogatás

David Becham fia bikiniben mutogatja a párját – válogatás

Színes

David Becham fia bikiniben mutogatja a párját – válogatás

Színes

BTP 07:37

Bella Hadid nem vesz fel melltartót, de Miley Cyrus is szexizik nekünk egyet.

Bella Hadid a bikinit otthon hagyta, de ez nem jelenti azt, hogy az új Instagramra kitett fotósorozata ne lenne szexi. Főleg úgy, hogy a modellnek esze ágában sem volt melltartót felvenni a fehér szettjéhez. Egy vizespóló versenyen úgy néz ki, hogy meglenne az első helyezett.

Sokan tudják, hogy Miley Cyrus jelenleg jókislányként működik – nincsen se pia, se drog. Jelenleg ügyesen tartja az egészet, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna villantani. Ő is fehér pólóban vezeti fel az új klipjét.

Azt sem hagyjuk ki a jóból, aki inkább Miley lábaira kíváncsi.

Bella Thornet sokan még mindig Disney Channel „Indul a risza!” című sorozatából ismerhetik. Azóta felnőtt, biszex lett, de biztos ami biztos alapon Benjamin Mascolo énekes eljegyezte. A színésznő továbbra is imádja magát megmutatni bikiniben. A fotók között tudunk váltogatni, aminek a legvégén Benjamin is feltűnik picit. Persze a többség inkább Bellára kíváncsi.

David és Victira Beckham fia, Brooklyn Beckham a párjáról, Nicola Peltzről tett fel egy fotósorozatot. Most arról szólnak a hírek, hogy a párocska titokban megesküdött, de hát ez még csak pletyka. Mindenesetre, ha lapozgatunk, akkor láthatjuk Brooklyn kedvesét bikiniben.

Borítókép: Sean Zanni / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP