promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rita Ora félmeztelenül élvezi a napsütést – képek
Borítókép:  Rita Ora / Valerie MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű énekesnő, Rita Ora annyira unatkozott napozás közben, hogy végül úgy döntött, egészen vadító, félmeztelen képekkel ajándékozza meg követőit.

Idén lett volna Rita Ora nagy visszatérése, hiszen már nagyjából két éve dolgozik a harmadik albumán, de a koronavírus-járvány közbeszólt, és így valószínűleg csak jövőre jön ki a rajongók által már izgatottan várt lemez. Nagy kár, ugyanis állítólag elég bátor korongról van szó, ami tele lesz újdonságokkal, és a híresség is nagyon izgatott volt miatta, mivel elmondása szerint még sosem csinált ehhez foghatót.

Rita Ora éppen egy nehéz, megterhelő időszakot piheni ki többek között egy kis napozással, de már neki is agyára megy a semmittevés, így most a közönségnek nagy szerencséje van, ugyanis unalmában megmutatta dögös testét pár félmeztelen fotó erejéig, amiken alig tudja eltakarni a melleit.

Elég bevállalós anyagot rakott ki magáról a sztár, de ez igazából nem is annyira meglepő tőle, hiszen nem először fordult elő, hogy egészen pikáns képekkel kápráztatja el az embereket. Ezek alapján pedig kijelenthetjük, hogy Rita Ora elég büszke az adottságaira, és egyáltalán nem fél megmutatni magát a világnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás