promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna fehérneműben vonaglik az ágyán – videó
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A celeb egy igen szexi videót töltött fel az Instagramjára, utána pedig kiosztotta a követőit.

Van, amikor Annát csak úgy elviszi a zene, és ringatózik rá. Ezért is látott napvilágot ez az érdekes videó, ahol a celebtől egy érdekes mutatványt láthatunk a végén.

Annára jellemző, hogy minden posztjához ír valamilyen hosszabb szöveget, amiben szeret filozofálgatni a világ dolgairól. Igazából próbálja motiválni az embereket, hogy ne csak a testére, hanem a gondolataira is figyeljenek.

A legújabb posztjában Anna picit kiakadt a követőire. Leírja, hogy nem kell mindent megérteni, amit ő ír, plusz hozzáteszi, hogy utálja, ha Annácskának szólítják.

„Megértem,hogy nagyon izgi amiket kiposztolok de nem kell mindent megérteni kifejezetten felidegesít ha megpróbálnak megmagyarázni és az Annácska megszólításra akik ismernek és szeretnek tudják hogy nem reagálok nagyon szeretem a nevemet úgy hívnak Anna! Kelemen Anna! Az egyetlen,megismételhetetlen és igazi! Az pedig,hogy nem értesz,hogy nem tudsz egyik fiókba se betenni nem az én problémám! Amíg engem fejtegetsz addig sem foglalkozol hülyeségekkel és meg van az esélyed az új befogadására de ahhoz fel kell gyújtsd a fiokjaidat,skatulyákat”

- írta Anna a kicsit összeszedetlen posztban. Komolyra vette a figurát, mert itt semmilyen villantás nincs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás