promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike már vőlegénynek hívja Virág barátját
Borítókép:  Gáspár Győző és Bea asszony. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Gáspár családban mindig történik valami, amiről beszámol a sajtó.

Legutóbb akkor került a figyelem középpontjába a Gáspár család, amikor a közelmúltban komoly beavatkozáson esett át Bea asszony, ami nem csupán az egészségére, de a házasságára is pozitív hatással volt.

Azonban a családi életre természetesen hatással vannak a pénzügyek, amik miatt Gáspár Győzőnek állandóan bíróságra kell járnia. Szerinte van „egy láthatalan kéz”, amely állandóan nyomás alatt akarja tartani a családot:

„Három év alatt nincs olyan ember, aki ebbe nem fásul bele. Tényleg harcolunk. Mert ez harc”.

A gondok közepette a Gáspár család gyermekei természetesen megünneplik a születésnapjukat: Evelin egy Mercedest kapott ajándékba. Most pedig Virágot ünnepli a család, illetve ünnepelné, ha Gáspár Győző kisebbik lánya nem lenne éppen Rodoszon.

„Virágot a párja, vagy ahogyan én hívom, a vőlegénye Rodoszra vitte nyaralni a születésnapjára. Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő és megengedheti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Mi vittük ki őket a reptérre, persze féltjük, de most kell világot látni, amíg fiatal” 

mondta a Blikknek Gáspár Győző, aki azt is elárulta, hogy fél éve tart a lánya és Krisztián között a kapcsolat. A búcsúról képeket is posztolt az énekes:

„Ha új életet akarsz kezdeni, a régit be kell fejezned. Meg kell halnod, fel kell támadnod. Gügyögve kell megtanulnod az új nyelvet s az új szavakkal az új hasonlatokat; új verssorokat kell tudnod, ha idézni akarsz. Meg kell tanulnod, hogy a patikának más szaga van. Más az udvarias szó, mások a tabuk. Mást kell kiáltanod, ha valaki a lábadra lép. Ha éhes vagy, más ételekről álmodsz. Ha pénzt keresel, új számok mondják az értékét ha pedig nyaralást tervezel élvezd minden pillanatát. Ámen”. 

A büszke apa azt is elárulta, hogy Virág egy autót szeretett volna, de a végül, Beával közösen úgy döntöttek, hogy ez még korai:

„Virág szeretett volna egy autót, de Beával úgy döntöttünk, ez még korai. Tizennyolc évesen még szinte gyerek, állandóan aggódnánk, rettegnénk, amikor kocsiba ül, nehogy baja essen. Nemrégen volt a balesetünk, óvnánk Virágot, így autó idén nem lesz. Krisztiánt kértük meg, hogy adja oda neki azt a képeslapot, amit még itthon írtunk neki Beával. Megköszönjük, hogy mi lehetünk a szülei és sok boldogságot kívánunk neki az életben.”

Győzike természetesen büszke lányaira, és ezt nem is rejti véka alá:

„Látom a hátrányát a lányaimon annak, hogy ennyit szerepeltek gyerekként, de mind a ketten értelmes, szerethető felnőttek lettek. Evelinnek mindene a tanulás, de nem tudom, Virágnak is ezt az utat kell-e járnia. Most persze az a legfontosabb, hogy legyen meg az érettségi, utána lehet tervezni. Én örülnék, ha hamarosan szóba kerülne a lánykérés és a családalapítás, szeretnék fiatal nagypapa lenni és örülnék, ha a lányom is boldog lenne. Krisztián szüleivel már találkoztunk, jó emberek, jó helyre kerülne a lányom. Ha hazajönnek a gyerekek a nyaralásról, tartunk egy nagy, közös ünneplést”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás