Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Elfáradtam, belefáradtam” – megtört Gáspár Győző

„Elfáradtam, belefáradtam” – megtört Gáspár Győző

Színes

„Elfáradtam, belefáradtam” – megtört Gáspár Győző

Színes

HZS - 2020.06.10. 21:42

Gáspár Győző belefáradt a hatóságokkal vívott harcba. Szerinte „van egy ember, egy ember, aki ezt az egészet irányítja, egy láthatatlan kéz”.

Gáspár Győzővel szemben két eljárás is folyik. Az egyik esetben – amely során 19 millió 362 ezer 316 forintot kértek rajta számon – már teljesítette kötelességét azzal, hogy 2017 őszén az említett összeget átutalta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal számlájára. A másiknál a hatóság 36 millió forintos adócsalással vádolja, ezt a tételt pedig a minap rendezte Gáspár Győző. Kölcsönt vett fel és átutalta a pént az arra kijelölt letéti számlára.

Most Gáspár Győző és ügyvédje, Dr. Erdei Zoltán a TV2 Mokka című műsorának vendége volt. Az ügyvéd elárulta: többször kérték a hatóságokat, hogy oldják fel a Győzikééknél korábban lefoglalt kétszázmillió forintot, de ezt mindig visszautasították. Hozzátette, hogy a pénz befizetés aktív személyi magatartásnak minősül. Egyúttal abban reménykednek, hogy a befizetés ténye majd a tárgyalások legelső szakaszában is szempont lesz. 

„Három év alatt nincs olyan ember, aki ebbe nem fásul bele. Tényleg harcolunk. Mert ez harc. Ahogy az ügyvéd úr szokta mondani: sakk-matt játék. Elfáradtam, belefáradtam. (...) Van egy ember, egy ember, aki ezt az egészet irányítja, egy láthatatlan kéz. Ez mindent megtesz annak érdekében, hogy engem vagy lelőjenek, vagy fejbe lőjenek, vagy kicsináljanak, vagy föld alá tegyenek, vagy ne létezzek. Ez három év alatt, mindig kértük többször, hogy oldják fel, szeretnénk befizetni. Egy válasz, egy levél nem jött”

– fogalmazott Győzike a Mokkában.

Dr. Erdei Zoltán tompította védence szavait. Egyúttal jelezte, hogy azt reméli:

most már méltányos elbánásban fog részesülni ügyfele.

Borítókép: MTI/Komka Péter

Legolvasottabb hírek