promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elég sokan örülnének Gáspár Evelin szülinapi ajándékának – fotó
Borítókép:  Korponai Tamás/smagpictures.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Koccintani is kellett rá egy pohár pezsgővel, de reméljük alkoholmentes volt, mert tesztelni kellett az új Mercedest.

Gáspár Evelin a legidősebb gyerek a családban, nem olyan rég lett 26 éves. Legutóbb egy interjúban mesélt arról, hogy igazán jófej, és nyitott személyiség lett belőle, nem örülne annak, ha továbbra is megbélyegeznék a Győzike-show miatt.

Győzike közben nem olyan rég nyilatkozott arról, hogy nem állnak túl jól anyagilag, mivel továbbra is adócsalással vádolják, és kölcsönt kellett felvenni, hogy rendezni tudja a tartozását a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak. Azért azt se mondhatjuk, hogy közben nem áll pénz a házhoz, mert sikerült eladniuk a luxusvillát, ahol a Győzike-showt forgatták, persze áron alul, és a pénzt is a legkisebb lányuknak teszik félre.

Ettől még Gáspár Evelin születésnapja nagyon is jól sikerült, aki a rózsák mellé kapott egy vadonatúj fekete Mercedest. Hogy kitől, azt jelenleg titokban tartják, de valószínűleg a család ki tudta szorítani ezt a megtakarításaiból.

Nem ez az első alkalom, hogy Evelin autót kap, Gáspár Győző lepte már meg a lányát sokkal drágább járművel is, mint például egy Porsche Boxster cabrio.

A képek között tudunk lapozgatni, a harmadikon pedig láthatjuk is az autót egy fehér masnival.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás