promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre elkelt a Győzike-show luxusvillája, de nagyon áron alul
Borítókép:  RTL2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valaki rávette magát, hogy beköltözzön Gáspár Győzőék salgótarjáni villájába.

Amerikában megszokott dolognak számít, hogy rajongók csapnak le olyan házakra, ahol valamilyen híres tévésorozatot, vagy filmet forgattak. A széria, vagy az alkotás népszerűségétől is függ, hogy mennyire kúszhat az egekbe az ár. A Maffiózók HBO-s sorozatban látható Soprano-család otthona például 3,4 millió dollárért volt meghirdetve, pedig azon a környéken 1,5-2 millió dollár között mennek el az ingatlanok. Ennyit számít egy falatka tévés történelem.

Tévés történelem nálunk is van, már ha valaki annak tekinti a Győzike-showt. Az biztos, hogy a nézettség az egekben volt, mivel a trash-realityt anno kétmillión is leültek nézni, végül pedig a Gáspár család tíz évad után került le a műsorról 2010-ben.

A széria nagyja a Gáspár család salgótarjáni villájában játszódott, amitől már jó ideje meg akartak szabadulni Győzikéék. Először csaknem 50 millió forint volt az ár, ami egy idő után lecsökkent 37,9 millióra, minden mindegy, csak vigyék alapon. Nem tudni, hogy most mennyiért kelt el a Győzike-show helyszíne, de jóval áron alul, mint amennyit valójában ér.

„Sokáig hirdettem. Nem akartunk visszaköltözni, szerettük volna, ha megveszi valaki. Sajnos nem volt jó állapotban, évekig hozzá sem nyúltunk, csak pusztult az egész, pedig egykor nagyon szép volt. Többször változtattunk, tapétákat, bútorokat cseréltünk, átrendeztünk mindent”

– mondta a Blikknek Gáspár Győző, aki azt is elárulta, hogy a pénzt a kisebbik lányuk, Virág kapja majd:

„Már hét vagy nyolc éve nem laktunk ott. Azóta hol volt bérlő, hol nem, tulajdonképpen nem volt mindig lakatlan az épület, de az utóbbi években azért már üresen állt.”

Fura, de Győzike már nem szereti ezt a házat, emlékeket sem akart felidézni, és talán úgy tekint rá, mint valami fekete foltra az életében.

Gáspár Evelintől nemrég megkérdezték, hogy bevállalná-e újra a Győzike-showt, aki erre azt válaszolta, hogy már csak azért is, mert megbélyegezték anno, és meg akarná mutatni, hogy milyen nyitott és jófej szemilyisége lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás