promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Clint Eastwood teljesen kiakadt, több millió dollárt követel
Borítókép:  Clint Eastwood / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 90 éves színészlegenda komoly döntést hozott, és jogi útra terelt egy súlyos problémát – ha úgy ítélik meg, akkor rengeteg pénz ütheti a markát.

A valaha volt egyik legikonikusabb filmsztárnak számít Clint Eastwood, aki számos alkotással bizonyította színészként és rendezőként is, hogy nem érdemes vele szórakozni. Most mégis volt pár cég, akik rendesen kihúzták nála a gyufát, a legenda pedig nem hagyta magát, és keményen visszacsapott, amiért valószínűleg jócskán zsebbe kell nyúlniuk az érintetteknek.

Pár kannabiodil-olajat áruló cég visszaélt Clint Eastwood nevével és arcával, hiszen a beleegyezése nélkül reklámozták a dolgaikat, ráadásul azt is elkezdték terjeszteni, hogy a híresség hátat fordít a filmgyártásnak, és már csak ezekkel a termékekkel foglalkozik.

A Blikk írja, hogy Clint Eastwood a Los Angeles-i bíróságon perelte be ezeket a cégeket, és több millió dollárt követel tőlük, hiszen nem adott engedélyt arra, hogy vele népszerűsítsenek marihuánából származtatott CBD-termékeket.

A nagyjából húsz érintett vállalat közül az egyik már reagált is a vádakra, és azt mondták, hogy egy reklámcéget bíztak meg a kampánnyal, de mikor észrevették, hogy jogtalanul élnek vissza a híresség képeivel és nevével, egyből leállították a dolgot, ez pedig valószínűleg enyhítő körülmény lesz számukra. A többiek viszont felkészülhetnek a fizetésre, mert Clint Eastwood bedühödött, és ezek után biztos, hogy nem hagyja annyiban a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás