Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nyári Dia brutál szexi ruhában ment férjhez – fotó

Nyári Dia brutál szexi ruhában ment férjhez – fotó

Színes

Nyári Dia brutál szexi ruhában ment férjhez – fotó

Színes

Baranyecz János 18:48

Titokban megházasodott a Barátok közt egykori színésznője, ráadásul nem is akármilyen ruhában, hiszen nála csábítóbb menyasszonyt talán még nem is láttunk.

Hatalmas az öröm Nyári Diánál és sportriporter szerelménél, Kovács Dánielnél, hiszen kiderült, hogy Zétény nevű gyermekük második születésnapján, teljes titokban összeházasodtak. Mostantól Kovács-Nyári Diána a híresség becses neve, és természetesen mindenki csak úgy kicsattan a boldogságtól, mivel nagyon fontos napon vannak túl, és a rajongókat is melegséggel öntötte el a hír.

Az már csak hab a tortán, hogy Nyári Dia valami elképesztően dögös menyasszonyi ruhában jelent meg, amivel egyből magára parancsolta a násznép tekintetét, hiszen úgy volt elegáns, hogy közben nem túl sokat hagyott a fantáziára.

A sztár mostanában sokat tett azért, hogy a lehető legjobb formában legyen, mivel valószínűleg az volt a célja, hogy remekül nézzen ki az esküvőjén, és ez bőven sikerült is neki. Ezt szerencsére mi is láthatjuk, ugyanis a HOT! Magazin jóvoltából kikerült egy fotó, a továbbiakat pedig Nyári Dia instáján lehet megtekinteni.

Borítókép: Nyári Dia / blikk.hu (Pozsonyi Zita)