promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A járvány Scarlett Johansson életébe is beleszólt
Borítókép:  Marvel Studios
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznő és párja nem merik megtartani az esküvőt a koronavírus járvány miatt.

Ahogyan már sokan tudják, Scarlett Johansson nem valami csúcsszínésszel, se nem a világ számára ismert emberrel, hanem a 38 éves komikussal, Colin Josttal akarja összekötni az életét. A humorista a Saturday Night Live című műsorban dolgozik évek óta.

Scarlett Johansson nagyon megkedvelte a férfit, akivel még 2006-ban találkozott. Az egészből végül virágzó kapcsolat, majd eljegyzés lett. Jost szerelmes, Scarlett szerelmes, és előbbi is kezdi feldolgozni, hogy olyan hírességgel van együtt, hogy valamilyen szinten mindig az árnyékában kell élnie. Egymást közt ezt el tudják fogadni, egyenlő felekként kezelik a másikat, és valóban az esküvőt tervezgetik.

Esküvőkre azonban még jó ideig nem fog sor kerülni az Egyesült Állmokban. A járvány szempontjából ott a legrosszabb a helyzet, ahol már csaknem 142 ezer ember halt meg. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerda reggeli adatai szerint 3 millió 899 ezer 148 fertőződtek meg eddig Amerikában a vírussal. Sok államban még most is nagyon kemény óvintézkedéseket tartanak fent.

A páros mindenképpen úgy van vele, hogy szeretnének várni az esküvővel. Jost még azt is elmondta: jelenleg azt se nagyon tudják az óriási káoszban, hogy milyen szabályok vonatkoznak az esküvőkre.

„Ez most egy olyan időszak, amikor nem szeretnéd, hogy az idős és veszélyeztetett korú rokonaid egy légtérben legyenek. Nem tudom, hogy mikor lehet esküvő”

– nyilatkozta Jost, aki türelmesen kivárja a megfelelő időt párjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás