Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A bíróság döntött: elvált Jolly és Suzy

A bíróság döntött: elvált Jolly és Suzy

Színes

A bíróság döntött: elvált Jolly és Suzy

Színes

TK 10:01

Majd tíz év után ért véget Tarcsi Zoltán és Királyvári Zsuzsanna, azaz Jolly és Suzy házassága.

Azt már majd egy éve tudjuk, hogy tönkrement Jolly és Suzy kapcsolata. Bár a mulatósházaspár 2019 nyarának végén még adott egy esélyt a házasságnak, de abban sem volt köszönet. Az énekes azóta boldogan él a nyíregyházi modell, Szuperák Barbara oldalán, míg Suzy most jutott el érzelmileg oda, hogy újra nyitott egy kapcsolatra.

Természetesen, ahogy ilyenkor lenni szokott: voltak viták. Bár ebbe nem igazán folyt bele az egykori sztárpár, rajongóik annál inkább.

A Blikk eközben arról ír, hogy egyik szemfüles olvasójuk révén szereztek tudomást arról, hogy Jolly és Suzy válását a bíróság is kimondta:

„Jolly nagyon jól nézett ki, látszott rajta, hogy boldog, bár nem volt mosolygós kedvében. Suzyn visszafogott öltözék volt, egész másképpen festett, mint ahogy látni szoktam a tévében. Látszott rajta a megkönnyebbülés, ahogy ügyvédnőjével pár szót váltva távozott”.

A lapnak Suzy ügyvédjén kívül senki sem kívánt nyilatkozni.

„Igen, néhány napja kimondták a válást. A közös gyermeket az édesanyjánál helyezte el a bíróság, és a felek megegyeztek a rendszeres apai láthatásról is. A vagyonmegosztás tekintetében még nincs peresítés, és nem is lesz, ha sikerül megállapodásra jutni”

– mondta a Blikknek dr. Pikali Petra.

Borítókép: Jolly és Suzy, amikor még boldog házasságban éltek. Forrás: rtlklub.hu.