promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A bíróság döntött: elvált Jolly és Suzy
Borítókép:  Jolly és Suzy, amikor még boldog házasságban éltek. Forrás: rtlklub.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majd tíz év után ért véget Tarcsi Zoltán és Királyvári Zsuzsanna, azaz Jolly és Suzy házassága.

Azt már majd egy éve tudjuk, hogy tönkrement Jolly és Suzy kapcsolata. Bár a mulatósházaspár 2019 nyarának végén még adott egy esélyt a házasságnak, de abban sem volt köszönet. Az énekes azóta boldogan él a nyíregyházi modell, Szuperák Barbara oldalán, míg Suzy most jutott el érzelmileg oda, hogy újra nyitott egy kapcsolatra.

Természetesen, ahogy ilyenkor lenni szokott: voltak viták. Bár ebbe nem igazán folyt bele az egykori sztárpár, rajongóik annál inkább.

A Blikk eközben arról ír, hogy egyik szemfüles olvasójuk révén szereztek tudomást arról, hogy Jolly és Suzy válását a bíróság is kimondta:

„Jolly nagyon jól nézett ki, látszott rajta, hogy boldog, bár nem volt mosolygós kedvében. Suzyn visszafogott öltözék volt, egész másképpen festett, mint ahogy látni szoktam a tévében. Látszott rajta a megkönnyebbülés, ahogy ügyvédnőjével pár szót váltva távozott”.

A lapnak Suzy ügyvédjén kívül senki sem kívánt nyilatkozni.

„Igen, néhány napja kimondták a válást. A közös gyermeket az édesanyjánál helyezte el a bíróság, és a felek megegyeztek a rendszeres apai láthatásról is. A vagyonmegosztás tekintetében még nincs peresítés, és nem is lesz, ha sikerül megállapodásra jutni”

– mondta a Blikknek dr. Pikali Petra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás