Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Paul Walker a halála napján határozta el, hogy vissza akar vonulni

Paul Walker a halála napján határozta el, hogy vissza akar vonulni

Színes

Paul Walker a halála napján határozta el, hogy vissza akar vonulni

Színes

Baranyecz János 09:09

2013-ban hunyt el egy tragikus autóbaleset következtében Paul Walker, és most kiderült, hogy halála előtt komoly tervei voltak.

Negyven éves volt Paul Walker, mikor hét évvel ezelőtt halálos autóbalesetet szenvedett, aminek híre egyenesen megrázta a rajongókat, hiszen nagyon népszerű volt a Halálos iramban-széria jóképű sztárja. Barátja, Vin Diesel azóta sem tudta feldolgozni a történteket, lánya, Meadow Walker pedig rengetegszer posztol szeretett édesapjáról, akit nagyon hiányol.

A Blikk arról ír, hogy Paul Walker mindössze pár órával a tragédia előtt felhívta egykori szerelmét, és nagyon komoly dolgot mondott neki, hiszen a gyermeke érdekében még arra is képes lett volna, hogy teljesen hátat fordítson Hollywoodnak.

„Szeretnék visszavonulni, hogy főállású apja legyek a kislányunknak. Azt akarom, hogy Meadow ugyanabba a középiskolába járjon, ahol te is tanultál”

– mondta a telefonban a színész.

Ennek tudatában még szomorúbb a világsztár halála, hiszen egy új, családcentrikusabb élet küszöbén állt, amit már sajnos nem sikerült megélnie. Folyamatosan dolgozott, ezért kevés időt tudott együtt tölteni lányával, és ezen akart változtatni az utolsó órákban is. Rengetegen gyászolják őt, hiszen állítólag egy remek, jószívű ember volt, és nem ezt a sorsot érdemelte, de a szelleme tovább él a Halálos iramban-szériában – erre Vin Diesel a garancia.

Borítókép: Paul Walker / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP