Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kourtney Kardashian fenekéről fotósorozat készült – válogatás

Kourtney Kardashian fenekéről fotósorozat készült – válogatás

Színes

Kourtney Kardashian fenekéről fotósorozat készült – válogatás

Színes

BTP - 2020.07.16. 08:08

Alessandra Ambrosio pedig elölről is megmutatta magát, miképp fest, amikor nincsen rajta bikinifelső.

Villantanak a celebek, és a nyár miatt főleg fürdőruhás képeket. Kourtney Kardashian nem hazudtolja meg vezetéknevét, és bedobott öt darab képet a fenekéről egy medencébe csobbanás után. Szóval a képek között lehet lapozgatni, amik inkább művésziek lettek, mert a zavaros víz pont annyit takar, hogy ne lehessen rendesen kivenni mindent. Kourtney egyrészes fürdőruhában van, amiből a párducmintára szavazott.

Alessandra Ambrosio a múltkor feltöltött egy képet az Instagramjára, amiben hátulról pózol egy biciklivel, ahol nincsen rajta bikinifelső. A követők kíváncsiak voltak, hogyan nézett ki elölről a modell, és az imáik meghallgattattak, mivel Ambrosio ezeket is feltöltötte, ráadásul rögtön kettőt. Sokkal tüzesebb fotók ezek, mint az előző.

A dél-afirkai származású Candice Swanepoel a Victoria's Secret egyik ismert modellje. Most is az egyik kedvenc bikinijét mutatja meg fekete-fehérben, ami mellé becsúszott egy türkiz vonal. A fotózás egyik új formája? Nem lehet tudni, de Candice visszafogottan szexi rajta.

Mészáros Mercédesz azonban tényleg ledobta a bikinifelsőt, és Alessandra Ambrosióval ellentétben törölköző nélkül, csakis a kezével takarja el a melleit. Talán ez az egyik legjobban sikerült fotója ebben az évben, ami nagyon izzasztó lett.

Borítókép: Michael loccisano / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP