promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini megmutatta mellbimbóit a világnak – fotó
Borítókép:  Molnár Nini / via femcafe.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben című sikerműsor előző szezonjának sztárja, Molnár Nini bebizonyította, hogy csöppet sem szégyenlős.

Sokan az ország egyik legismertebb. legsikeresebb tervezőjének tartják a gyönyörű Molnár Ninit, akit a közönség főleg a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadjában ismert meg igazán. Azóta kiderült, hogy aranyból van a szíve, illetve még rappelni is megpróbált a múltban, de aki követi őt instán, az további meglepetésekben is részesülhet.

Úgy néz ki, hogy Molnár Nini modellként is mély nyomot hagy maga után, hiszen néha olyan csábító fotókat rak ki, hogy a rajongói természetesen egyből örömkönnyeket hullajtanak.

Szerencsére ez most is így van, ugyanis a fiatal táskadíva éppen a Balatonnál lazított egy dögös bikiniben, mikor valaki pont elkapta a pillanatot, ahogy teljesen átázva – mellbimbóit felfedve – kiemelkedik a frissítő vízből. Szóval nem csupán a nyári napsütés forrósította föl a pillanatot, a közönség pedig nagyon hálás volt a végeredményért, amit itt lehet megtekinteni:

Minden jel arra utal, hogy a Balatonnak mágikus ereje van, hiszen világhírű modellünkből, Mihalik Enikőből például kihozta a vetkőzhetnéket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás