promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felajánlást tett a Feleségek luxuskivitelben sztárja
Borítókép:  Molnár Nini / via tropicalmagazin.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben című reality-ben szereplő Molnár Nini egy elismert tervező, aki most jótékonykodásra használja a tehetségét.

Molnár Nini a Viasat 3-on futott Feleségek luxuskivitelben legutóbbi részeiben tűnt fel, és igaz, hogy már előtte is erős jelenléte volt a NINI nevű márkája miatt, de az országos hírnevet mégis ez a műsor hozta meg számára. A gyönyörű tervező főleg divatos táskáiról ismert, ezért nem is meglepő, hogy most is azokkal próbálja jobbá tenni az emberek életét.

A Blikk írja, hogy Molnár Nini komoly felajánlást tett ebben a mindenki számára megterhelő időszakban, és az egyik legnépszerűbb táskájával támogatja a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt.

„A Turquoise Croco Mini Baget nagyon szeretik a vásárlók, és minden eladott darab után a bevétel felét felajánlom az alapítvány számára. A koronavírus megjelenésével egyidőben az Együtt Erősebben elnevezésű kezdeményezéshez kértek fel, és örömmel csatlakoztam”

– mondta a Feleségek luxuskivitelben sztárja, akinek a boltjában 250 euróba, vagyis nagyjából 87 500 Ft-ba kerül a táska, szóval nem kis összegről van szó, ez pedig tényleg hatalmas felajánlás a részéről. Viszont nagyon kell sietnie azoknak, akik szeretnének egy táska megvásárlásával segíteni, ugyanis elég rendesen fogy a termék.

„Számomra nagyon fontos, hogy segítsek, illetve erre mások figyelmét is felhívjam. A limitált kiadású, különleges krokodilmintás marhabőr táskát a megjelenésekor gyorsan elkapkodták a vásárlók, és úgy tűnik, nemcsak az ikonikus kinézete miatt, de azért is, mert az emberek készek segíteni egymásnak. Most néhány darab erejéig újra elérhető a jótékonyságra hivatott NINI-táska, de a későbbiekben nem lesz majd kapható”

– mesélte Molnár Nini, az említett terméket pedig itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás