Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bizarr fotókat posztolt Cinthya Dictator

Bizarr fotókat posztolt Cinthya Dictator

Színes

Bizarr fotókat posztolt Cinthya Dictator

Színes

BTP 19:40

Nem áll távol tőle a művésziesség, de most újra meg akar botránkoztatni mindenkit.

Cinthya Dictator amúgy is mestere annak, hogy különleges fotókkal bombázza a követőit, de most ismét elővette ezt az oldalát. A képek első ránézésre bizarrnak tűnhetnek, de rengeteg mondani való van mögöttük. Sőt, a többség eltérő véleménnyel fog beléjük látni valamit, de ez így is van jól. Persze Cinthya azért adott egy kis magyarázatott a megértésükhöz.

„Az Instagram es a szépítő filterek hatása a mai tizenévesek kontra amikor én voltam tinédzser. Mivel a konvencionális értelemben nem számítottam soha szépnek ezért próbáltam olyan idolokat választani akik tartalmasak ugyanakkor karakteresek. Olyan előadók, performance művészek akik nem szèpkednek. A ’szépneklenniség’ elvesz az őszinteségből és szofisztikáltá teszi a tartalom közlési formáit. Ez önnyugtató volt számomra ugyanakkor felszabadító is. Az egész kamaszkoromat végig alkottam. Amit csináltam az pontosan egy identitás kereső fiatal próbálkozásai . De elképesztően termékeny és szabad voltam. A szépség és a megfelelési kényszerek alól mentes. Ma menő nem szépnek lenni? Ti mit gondoltok?”

- írta Cinthya aki négy darab különleges fotót töltött fel, szóval tudunk köztünk lépkedni.

Le se tagadhatná, hogy anno kik voltak rá hatással, például most is van olyan kép, ami szerintünk mindenképpen Marilyn Mansonhoz köthető.

Borítókép: Zsolnai Péter/Blikk