promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A műtét hozta újra össze Gáspár Beát és Győzikét – videó
Borítókép:  Gáspár Bea és Győzike / TV2 (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly beavatkozáson esett túl a közelmúltban Bea asszony, ami nem csupán az egészségére, de a házasságára is pozitív hatással volt.

A Győzike show által betekintést nyerhettünk a Gáspár-család életébe, így megismerhettük az énekes feleségét, Beát, és a gyerekeiket is. A mókás kalandjaikból kiderült, hogy sokat tudnak balhézni, de szeretik egymást, és igazán összetartanak, akár egészségben, vagy betegségben – az elmúlt időszakban viszont sajnos az utóbbiból jutott ki nekik több, mint elég.

A Blikk írja, hogy nagyjából két hete távolították el egy műtét során Gáspár Bea gyomrának közel 80 százalékát, miután rengeteg egészségügyi gondja volt. Szerencsére azóta már jobban van, és több kilót is fogyott, Győzike pedig végig vele volt és aggódott érte.

Már 43 éve ismerik egymást, így nem csoda, hogy egy kicsit kialudt a szerelmük lángja, de most a Fókusz riportja alapján úgy néz, hogy a baj ismét fellobbantotta azt.

„Ez a műtét minket annyira összehozott, hogy most belemondom a kamerába: én már rég voltam szerelmes, de két hete újra szerelmes lettem. De szó szerint mondom”

– osztotta meg a nézőkkel Gáspár Győző, mire Bea csupán ennyit reagált:

„Örülök!”

Ezek alapján pedig ismét hatalmas a harmónia közöttük, szóval nem kell aggódnunk. Minden rosszban van valami jó, így ez a rémisztő időszak előhozta belőlük a több évtizedes érzelmeket, és ismét úgy tekintenek egymásra, mint régebben. Ez pedig valószínűleg rendesen segíti majd Gáspár Bea felépülését.

Itt lehet megtekinteni a teljes videót, ahol többet is mesélnek Győzikéék:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás