promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy volt a baj: életmentő műtétet végeztek Gáspár Beán
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Bea szeretné megélni Evelin esküvőjét és Virág ballagását, ezért úgy döntött, hogy megműtteti magát, amivel az életét mentették meg.

Nagyon aggódott a családja Gáspár Beáért, aki hiába tudta magáról, hogy cukorbeteg, ennek ellenére nem tartotta be orvosa utasításait, nem diétázott, és nem szedte a gyógyszereit.

Ráadásul az utóbbi időben állandó rosszullétek is gyötörték őt, hiszen az elmúlt három év alatt 91 kilóra hízott, ami a lelkének sem tett jót. A kétgyermekes édesanya a végkimerülés határán volt, és később hiába kapott gyógyszeres kezeléseket, nem akart helyrejönni a hormonháztartása. Az utóbbi hetekben aztán annyira drámai lett a helyzet, hogy az orvosa közölte Beával, ha nem műtteti meg magát, akkor az életét teszi kockára.

„Egyre csak gyarapodtam, az utóbbi hetekben az inzulinrezisztenciám elérte azt a szintet, hogy csak a szénhidrátot kívántam. Konkrétan desszert nélkül már nem tudok létezni! Ha ez a hízási tendencia megmarad, évente tíz kilókat szedek fel, a szerveztem előbb-utóbb megszenvedi a súlygyarapodást: szív- és érrendszeri betegségek, vérnyomásproblémák alakulhatnak ki a pajzsmirigyem mellé, amivel már az orvosom szerint is az életemet kockáztatnám. Én viszont szeretném megérni Evelin esküvőjét és Virág ballagáság is, ezért bármire hajlandó vagyok a gyógyulás érdekében”

– fogalmazott a HOT! magazinnak Bea, akin el is végezték a gyomorszűkítő műtétet a szolnoki Hetényi Géza Kórházban.

„Zokogva arra kért, ha bármi történne vele, vigyázzak a gyerekekre”

– mesélte férje, Győző, aki mindvégig felesége mellett volt, és fogta a kezét.

A műtét jól sikerült, és az orvos szerint hamarosan megindul a súlycsökkenés, ezáltal pedig Bea betegségei is megoldódhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás