promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Családja aggódik Gáspár Beáért – nyomós okuk van rá
Borítókép:  NLC/Neményi Márton
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába tudja magáról Gáspár Bea, hogy cukorbeteg – nem tartja be az orvos utasításait, nem diétázik. Nem csoda, hogy családja aggódik Bea asszonyért.

„Reggelente nem tudok kikelni az ágyból. Tíz óra előtt képtelen vagyok felkelni. Hiába alszom bármennyit, mégis állandóan fáradtnak, levertnek érzem magam”

– fogalmazott a Kiskegyednek Gáspár Bea a Blikk Rúzs szerint.

Nem véletlen, hogy így érzi magát Bea asszony. Családjában ugyanis anyai és apai ágon is találhatók cukorbetegek. És a betegség alól ő sem kivétele. Lánya, Evelin is örökölte a tüneteket, ahogy Gáspár Bea is küzd a cukorbetegséggel. Hiába tudja azonban Bea, hogy oda kéne figyelnie magára, nem tartja be orvosa tanácsait, nem szedi gyógyszereit, nem diétázik.

[[c]] 

Elmentünk mi diabetológushoz, vittük magunkkal a kész laboreredményeket, az orvos csak felírta a gyógyszert. Miután semmiféle jótékony hatását nem éreztem, abba is hagytam a szedését. Az az igazság, hogy a diétát sem követem. Ugyanúgy fehér liszttel főzök, mert nem bírom a fűrészpor ízű barna liszteket, és cukorral édesítek. Az elfogyasztott szénhidrát mennyiséget sem számolom” 

– mondta Gáspár Bea.

Nem csoda, hogy családja aggódik érte. Bea asszony annyit megígért, hogy hamarosan konzultál egy orvossal, addig pedig gyógyteával segít magán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás