promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győzőnek sikerült egyetlen bejegyzéssel megaláznia a nőket
Borítókép:  Gáspár Győző / kiskegyed.blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy autómárkát reklámozott Győzike, de olyan dolgot írt a képe mellé, hogy attól rögtön kiakadtak az emberek, hiszen sokak szerint egyenesen sértő és szexista volt a megnyilvánulása.

A Győzike-show egykori sztárja, Gáspár Győző az utóbbi időben volt, hogy kisebb botrányokba keveredett, de most lehet, hogy minden eddiginél messzebbre ment. Jó eséllyel csupán viccnek szánta az egészet – legalábbis reménykedhetünk benne –, de nagyon úgy tűnik, hogy keményen visszaütött a dolog, ugyanis rengetegen támadják őt.

A Bors vette észre, hogy a híresség kirakott egy távolba meredős, gondolkodós képet, amivel a BMW márkát akarta népszerűsíteni, közben pedig egy elég komoly kijelentést tett a fotón, ugyanis szerinte a szerelemnél is tartósabb, és szebb egy ilyen autó. De nem emiatt rökönyödtek meg az emberek, hanem azért, mert Gáspár Győző olyan megalázó dolgot írt a bejegyzéshez, hogy rögtön minden nőt megsértett vele.

„Az autó sok férfinál a tökéletes nőt helyettesíti: olyanná formáljuk, amilyenné akarjuk, nem nyavalyog, ha jól meghajtjuk, és simán lecserélhetjük egy újabb, fiatalabb modellre. Olyan ez, mint az ideális párkapcsolat”

– írta Győzike, aki ezt lehet, hogy tényleg csak egy rosszul sikerült poénnak szánta, de végül többen is úgy gondolták, hogy határozottan szexista volt, amit írt, mivel tárgyiasítja a nőket.

Páran egyből megjegyezték, hogy nagyot fog még kapni Gáspár Győző, ha ezt Bea asszony meglátja, hiszen valószínűleg neki kifejezetten rosszul fog esni, hogy ennyire degradáló dolgokat írt az ellenkező nemről a férje.

Győzike azóta már letörölte az oldaláról a képet, így valószínűsíthető, hogy megbánta a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás