promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felrobbantotta a netet a háztetőről medencébe ugró lány
Borítókép:  Illusztráció - The Motley Fool
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen azért, mert nem jött össze neki a mutatvány.

Hollywood megpróbálta elhitetni velünk, hogy a tetőről medencébe ugrás jó móka. Igazából az, ha száz százalékosan biztonságos, de hát ez pont olyan mutatvány, ami sohasem lesz száz százalékosan biztonságos.

Egy Jasmine Rodriguerz nevű fiatal lány osztotta meg a videót a Twitterén, amin egy hatalmas buliba csöppenünk, ahol éppen a függetlenség napját ünneplik. Amerikában talán még nem ártana vigyázni az ilyen medencés partikkal, mivel nem szorult teljesen vissza a járvány, de akik mondjuk felmásztak a tetőre, azok nagyon jól tartották a távolságot a többiektől.

A fiatalok tovább mentek, és a háztetőről akartak a medencébe ugrani. A kivitelezést nehezítette, hogy ehhez a fedett teraszt is át kellett ugrani. Igazából nem lett volna probléma, ha a lány nem torpan meg, viszont megijedt, ezért nem volt meg már a megfelelő lendülete.

A csattanás és a medencébe pottyanás után mutatja, hogy jól van, de azért ettől elég komoly zúzódási keletkezhettek, a mutatvány pedig tragédiával is végződhetett volna, ha rosszul érkezik. Nem bíztatunk senkit sem erre, de a videó talán el is fogja venni mindenki kedvét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás