Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így sem láttad még Busa Gabit – fotó

Így sem láttad még Busa Gabit – fotó

Színes

Így sem láttad még Busa Gabit – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 18:48

Az Exatlon Hungary női győztese több, mint fél év után most először ment dolgozni, amiről egy olyan fotót is posztolt magáról, ahogy eddig nem sokan látták.

Busa Gabi bármennyire is élvezte az Exatlon Hungary-t, mégis csak öt hónapig távol volt az otthonától, a családjától, és a párjától, emiatt aztán nem is hiányzik neki a műsor és Dominika.

„Én nagyon szeretem az életemet, és nagyon vágytam haza, úgyhogy az az öt hónap nagyon jó volt, egy életre szóló élmény volt, de nagyon örülök, hogy végre itthon vagyok”

– fogalmazott korábban a Mokkában.

Gabi a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi nyomozójaként dolgozik már évek óta, és nem titkolta, hogy mihamarabb szeretne visszatérni a munkájához. Ez a pillanat is eljött végre, és erről természetesen egy fotót is posztolt:

„Kicsivel több, mint fél év után ma mentem először dolgozni. Furi érzés volt, kicsit izgultam is reggel, hiszen pont tegnap volt 10 éve, hogy felszereltem és eddig 3 hétnél nem voltam többet távol a munkából. Nagyon jó volt belépni az épületbe, szuper volt újra a kollégáimmal lenni, hiányzott már a munkám”.

Gabi és Böjte Dave nemrég szörnyű hírt kaptak, hiszen kiderült, hogy a koronavírus-járvány miatt elmarad a New York-i futásmaraton, ami az egyik nyereményük volt az Exatlon Hungary-ben. Ha nem is a maratont, de a New York-i utat minden bizonnyal sajnálják.

Borítókép: TV2