promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Busa Gabi elárulta, miért nem hiányzik neki az Exatlon Hungary
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bajnokok között szoros barátságok alakultak ki az Exatlon Hungary során, így nem csoda, hogy a verseny után is igyekeznek minél több időt együtt tölteni.

Hiába ért véget az Exatlon Hungary, a Bajnokok a műsoron kívül is rendszeresen találkoznak. Csollány Szilveszter még Dominikán ígérte meg csapattársainak, hogy a verseny után vendégül látja őket Egerben. Nemrég ez meg is történt, az egykori versenyzők egy óriási bulit csaptak Szilveszter egyik rokonának a borászatában. Az emlékezetes hétvégéről Busa Gabi néhány fotót megosztott az Instagram-oldalán.

Nem sokkal később pedig egy kick-box edzésen vettek részt, ahol Mórádi Zsolt vezetésével elsajátították a küzdősport alapjait. Természetesen Gabinak nem volt nehéz dolga, hiszen háromszoros kick-box világbajnok.

Busa Gabi csütörtökön a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélt az egykori csapattársaival kialakult barátságukról és az Exatlon Hungary nehézségeiről.

„Ott akkor voltak mélypontok, és hullámvölgyek, de az igaz, hogy az idő mindent megszépít, és most már csak pozitívan tudok gondolni erre az egészre. Egy őrült kaland volt az egész, és az, hogy ezeket az embereket megismerhettem, az fantasztikus dolog. Szerintem mi, a Bajnok csapat tagjai, remekül működünk együtt, és nagyon egymásra találtunk, mi a játékon kívül is tartjuk a kapcsolatot”

- fogalmazott Gabi a műsorban, akinek, mint kiderült, annyira nem hiányzik az Exatlon Hungary, hiszen azzal együtt járt az is, hogy hónapokig távol volt a családjától.

„Én nagyon szeretem az életemet, és nagyon vágytam haza, úgyhogy az az öt hónap nagyon jó volt, egy életre szóló élmény volt, de nagyon örülök, hogy végre itthon vagyok”

A Busa Gabival készült beszélgetés teljes egészében megnézhetitek a tv2.hu/mokka oldalon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás