promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt kapott Busa Gabi és Böjte Dave
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fejenkénti 15 millió forint csupán csak az egyik nyeremény volt, amit Busa Gabi és Böjte Dave az Exatlon Hungary győzteseiként kaptak. De ez most elúszott.

Június 1-jén ért véget az Exatlon Hungary második évada. Miután a nézők láthatták a női Döntőt, amit Busa Gabi nyert meg, Adu László és Böjte Dave küzdött meg egymással a férfiak fináléjában.

Gabi és Dave nemcsak dicsőséget, és egy gyönyörű kupát kaptak, de fejenként 15 millió forintot, valamint egy New York-i maratonon való részvételi jogot is, aminek a versenyzők kifejezetten örültek, és biztos azóta is keményen készültek rá.

Sajnos erről az útról le kell mondaniuk, a koronavírus-járvány miatt ugyanis elmarad a futóverseny. Dave a Riposttól értesült a szomorú hírről.

„Ez most szíven ütött… Ez lett volna életem első maratonja és persze New York is nagyon vonzó úti cél, így eléggé csalódott vagyok. Remélem, hogy ez esetben jövőre elindulhatunk Gabival együtt”

- fogalmazott a fiatalember.

A portál megkereste a TV2-t is a történtekkel kapcsolatban, akik tudatták velük, hogy már egyeztetések folynak a nyereményt felajánló céggel.

„Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a New York-i maraton idén elmarad a járvány miatt. Már felvettük a kapcsolatot a céggel, aki az utazást és a nevezési díjakat felajánlották és folynak az egyeztetések”

- írta válaszában a csatorna sajtóosztálya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás