promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos balesetet szenvedett az Exatlon Hungary győztese
Borítókép:  Böjte Dave / Exatlon Hungary
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary férfi győztese, Böjte Dave a hétvégén elment egy kicsit gokartozni, de durván a falnak csapódott, aminek az lett az eredménye, hogy sürgősen meg kellett műteni a sérülései miatt.

Nagyon örült Böjte Dave, mikor a rengeteg szenvedés után megnyerte az Exatlon Hungary legutóbbi szériáját, és a 15 milliós fődíj mellett még a New York-i maratonon is elindulhatott. Sajnos hamar jöttek a rossz hírek, mivel az utóbbiról a koronavírus-járvány miatt le kellett mondania, ráadásul a Blikk írja, hogy hétvégén egy laza gokartozásból komoly műtét lett.

Böjte Dave egy rosszul sikerült előzés következtében nagy erővel nekiment a falnak, és ugyan először úgy tűnt, hogy nincs nagy baj, végül alig kapott levegőt, az oldala is elkezdett szúrni, ezért a hét elején kórházba kellett szállítani.

Az orvos megállapította, hogy az Exatlon Hungary győztesének eltört egy bordája, hat pedig megrepedt, ráadásul a tüdeje is kilyukadt, ezért azonnal műtéti beavatkozásra volt szükség.

„Egy kicsit megijedtem, még soha nem volt műtétem. Most egy cső van a bordámnál, ami nem olyan kellemes, öt napig még benntartanak a kórházban”

– mesélte Böjte Dave, aki szerencsére jól van, és humorral próbálta enyhíteni az alapból elég rémisztő helyzetet, hiszen mindenkit megnyugtatott, hogy simán meg tudna lógni, mivel nyitva szokták hagyni az ablakot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás