promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra együtt az Exatlon Hungary sztárjai
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába ért véget a verseny, az Exatlonosok a műsoron kívül is rendszeresen összefutnak.

Június 1-jén véget ért az Exatlon Hungary második évada. A versenyzők öt hónapot töltöttek Dominikán, ahol szoros barátságok is szövődtek. Pap Dorci már rögtön az elején kiszemelt magának egy szimpatikus fiatalembert, Yilmazt, akivel elmondásuk szerint folyamatosan szemeztek a verseny alatt, de csak akkor tudtak közelebb kerülni egymáshoz, amikor a Kihívó kiesett. Azóta boldog párkapcsolatban élnek egymással.

Dorcinak rengeteg vitája volt Besenyei Bogival, amit azóta sem tisztáztak. Mi több: Bogi szerint soha nem fognak már kibékülni egykori csapattársával.

Busa Gabiról és Kempf Zozóról sokan azt hitték a nézők közül, hogy a két Bajnok között több van, mint barátság, és elindult egy pletyka arról, hogy a fiatalok egymásba szerettek. Természetesen semmi ilyesmiről nincs szó, hiszen az Exatlon Hungary női győztesét hazavárta párja, de kétségtelen, hogy szoros barátság alakult ki Zozo és közte. Nemrég egy közös képet is csináltak.

Böjte Dave is összefutott Tóth Dáviddal, akiről az a hír járja, hogy egy, még a versenyben szerzett sérülése miatt valószínűleg meg kell műteni.

„Tóth Dávid nem tud egyedül edzeni és eléggé össze is van esve. Szerencsés ember, hogy ismer és van, aki segítsen ezen a dolgon. A könyöklés már egész jól megy. Nem hiába... Komoly edző lennék. Komolyra fordítva a szót összefutottunk egy kép erejéig. Engem előtte elkapott egy nagy vihar és azért vagyok vizes”

– írta a fotójuk mellé Dave.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás