promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Műteni kell az Exatlon Hungary egykori versenyzőjét?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Dávid komoly sérüléssel csinálta végig az Exatlon Hungary utolsó heteit, amiről mind ez idáig nem is tudott. Ennyi idő után nem kizárt, hogy meg kell műteni.

Tóth Dávid az Exatlon Hungary Bajnokok csapatát erősítette, aztán saját magáért küzdött a Döntős mezőnyben, végül a harmadik legjobb férfi versenyzőként távozott Dominikáról. Dávid a verseny során számos sérülést szerzett, és a dengue-láz is ágyhoz kötötte őt egy időre, de most kiderült, hogy az egyik sérülése sokkal komolyabb, mint azt eddig gondolta.

A jobb kezének a középső ujja durvábban megsérült, és már a versenyen érezte, hogy nagyon fáj, de a dominikai orvos azt mondta, hogy csak zúzódás. Bár szóba került, hogy beviszik kórházba megvizsgálni, a járványveszély miatt nem kockáztattak. Dávid fájdalmai aztán csak nem akartak enyhülni, még akkor sem, miután hazatért Magyarországra, így mikor letelt a két hetes hatósági karantén, elment a kajak-kenu szövetség orvosához, és kiderült, hogy a jobb keze középső ujja el van törve.

„Mégpedig a középső ujjperc hosszában. Igaz, azóta összeforrt, de nem ideális, jelen pillanatban nem tudom teljesen behajlítani az ujjam, és ha megpróbálom, eléggé fáj (...) Bizakodó vagyok, hogy elég lesz a gyógytorna, de ha nem sikerül elérni vele a teljes gyógyulást, akkor elképzelhető, hogy meg kell műteni, aminek persze nem örülnék”

- fogalmazott Dávid a Blikknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás